مشاوره حقوقی رایگان - جواب دادگاه تجدید نظر تمکین

با سلام و خسته نباشید. همسر من از من تمکین خواسته ولی بنا به دلایلم تمکین ایشان رد شده. دوباره اعتراض زدن و به دادگاه تجدیدنظر رفت.الان نوشتن تو سایت:
رای مورد اعتراض تایید شد.
این یعنی چه؟؟اعتراض همسرم تایید شده؟؟یا رای قبلی؟؟
ممنون از زحماتتون

پاسخ ها :

صفایی       عبدالرضا

جناب آقای صفایی عبدالرضا :

سلام ,یعنی رایی که همسرتان به آن اعتراض کرده است,تایید شده به عبارتی (اعتراض وی قبول نشده است)

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
یعنی رایی که دادگاه بدوی صادرکرده بود تاییدشدواعتراض شوهرتان مردود اعلام شد