مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدارک برای ثبت شرکت

با سلام. سال 86 پدرم شناسنامه خودش و مادرم و خواهرم و گم کرد و رفت المثنی گرفت پدرم سال 93 فوت کرده چندروز پیش کارت بانکی و حقوق بازنشستگی مادرم مسدود کردن رفتیم سوال کردیم گفتن اداره مالیات مسدود کرده سوال کردیم گفتن سه میلیارد تومان مالیات بدهکار هستید بخاطر جنس وارد کردن که ما نمی‌دونیم چطور و کی اینکارو کرده فقط احتمال میدیم زمانی که شناسنامه سال 86 گم شده چون گفتن از سال 86 بدهکار هستید حالا نمی‌دونیم باید چیکار کنیم چون اداره مالیات گفته علی الحساب 360 میلیون واریز کنید وگرنه توقیف اموال میگیریم لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.