مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام اگر از بدهکار شکایت کنم و شورای حل اختلاف به بنده و بدهکار بگوید با توافق قسط بندی کن و ماهیانه فلان تومان بدهکار به من بپردازه و من نیز قبول کنم و بعد از دو روز پشیمان بشم آیا میتونم دوباره شکایتم را ادامه بدم، و اینکه برای ادامه دادن شکایتم دوباره باید هزینه کنم؟

پاسخ ها :

سیداکبر سیدکریمی

جناب آقای سیداکبر سیدکریمی :

باسلام
درصورتی‌که توافق شما در قالب گزارش اصلاحی تنظیم شده باشد لازم الاجرا ست والا اگر دادخواست هنوز ابطال نشده باشد همان را پیگیری و درغیراینصورت دادخواست مجدد بدهید