مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی

سلام. بنده در استان گیلان زمینی با سند منگوله دار که الان تبدیل به 5 سند تکبرگ شده دارم که از قدیم تقریبا نصف زمین داخل طرح هادی بوده و دارای یکباب ویلای قدیمی و دور کل زمین دارای دیوارکشی قدیمی نیز می باشد. در طرح هادی جدید زمین بنده بدلیل نبود ما به حالت قبل مانده ولی زمین‌هایی در پای جنگل و زمینهای باغی که نه حصاری داشته و نه سندی با رانت وارد طرح هادی شده با پیگیری از دهیاری ایشان می‌گویند الان دیر شده و مشاور طرح را بسته اما هنوز تصویب نشده ...
آیا امکان شکایت از طرح و توقیف و بازبینی آن توسط مراجع بالاتر امکان‌پذیر است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل اقدام و پیگیری است

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بله میتوانید الزام دهیاری را در دادگاه مبنی بر درخواست ورود به طرح و تغییر کاربری مطرح نمایید ، البته نیاز به وکیل در این زمینه دارید