مشاوره حقوقی رایگان - داشتن فرزند در ازدواج موقت

با سلام
ببخشید خانمی هستم که حدود چهار ماه هست که صیغه آقایی شدم و متاسفانه با پیشگیری های زیاد از ایشان حامله شدم که اصلا قرار نبود بشه حالا ایشان میگن که این فرزند منه و باید نگهش داری و من موندم که چکار کنم چون اصلا نمیشه آینده رو پیش بینی که اصلا مارو نگه میداره یا نه خواهشاً راهنمایم کنین

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام طبق قانون باید نگه داری بشود چون سقط کردن جرمه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سقط جنین عمدی جرم است
بخصوص اگر روح دمیده شده باشد .
شما بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید و در صورت امکان عقد خود را دائم و رسمی کنید.