مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در نزاع

با سلام. چندی قبل با یک تن از همسایه ها درگیری بین من و ایشون رخ داد که هر دو نفر پزشکی قانونی رفته و از همدیگر شکایت کردیم. نفر دومی هم در نزاع حضور داشت که ایشون دستهای بنده را گرفته بود و طرف من را می‌زد. حالا اون نفر در پرونده ی ما شاهد شده و میخواد بیاد دادگاه و بر علیه من شهادت بده .آیا میتونم با طرح شکایت از ایشون بعنوان مشارکت در دعوا، ایشون را از شاهد بودن حذف کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده کیفری باید مطالعه شود به نظر می‌رسد مشمول نزاع دسته جمعی باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد