مشاوره حقوقی رایگان - استفاده مجدد از سهمیه 25 ایثارگری

با سلام لطفا لطفااا به این سوال من پاسخ بدین خیلی برام مهمه خیلی نگرانم ممنون میشممممم
من در کنکور 98 با سهمیه 25 ایثارگری پرستاری روزانه قبول شدم و در حال تحصیلم
میتونم در کنکور 1402 شرکت کنم و از سهمیه 25 ایثارگریم استفاده کنم؟
میخوام دندانپزشکی قبول شم
اگه صبر کنم فارغ التحصیل شم چطور انوقت میشه؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
مطابق قوانین انصراف از دوره روزانه محرومیت کنکور خواهد داشت. مگر دندانپزشکی ازاد بخوانید