مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال زوج به سبب مهریه زوجه

سلام وقت بخیر

چندی پیش پس از تقدیم دادخواست مطالبه مهریه از زوج و پس از برسی و پیش برد روند دادرسی حکم پرداخت مهریه از شعبه بدوی صادر و پس از قطعیت حکم به دلیل عدم اعتراض زوج پرونده به دادگاه اجرای احکام انتقال داده شد
لذا در این مرحله زوجه اقدام به دارخواست اعسار نموده و تاریخ دادرسی چند ماه دیگر معین گردیده

آیا درخواست اعسار ایشان مانع اجرای حکم صادره استرداد مهریه خواهد بود یا توانایی توقیف اموال ایشان را در مرحله اجرای در شعبه اجرای احکام را خواهم داشت ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه اموال دارد معرفی نموده و توقیف نمایید با وجود اموال ودر صورت کفاف مهریه اعسار رد میگردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
تا ظرف یکماه از صدور اجراییه امکان اعسار وجود دارد
لکن امکان توقیف اموال متصور است
و دادگاه میزان اقساط را تعیین خواهد کرد براساس وضعیت معیشتی محکوم علیه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

سلام، درخواست اعسار زوجه می‌تواند مانع اجرای حکم صادره برای پرداخت مهریه نشود، اما ممکن است به تعویق بیفتد. در این صورت، شعبه اجرای احکام می‌تواند با توجه به شرایط و مستندات موجود، تصمیم بگیرد که آیا از توقیف اموال زوج استفاده کند یا خیر. به هر حال، بهتر است با وکیل خود در این زمینه مشورت کنید.

موفق باشید