مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم رضایت با شرط بعد از رضایت بی قید و شرط

طی حکمی محکوم به پرداخت 40 میلیون تومان شد ،که با دریافت چکی از شخص ثالث که تایید سیستمی نشده بود،شاکی پرونده در کلانتری رضایت بی قید و شرط خود را اعلام کرده و در متن رضایت هیچ گونه اشاره ای به چک دریافتی نشده و مراتب صورت جلسه شد، قبل از سررسید چک قاضی اجرای احکام با صدور جلب جدید، بنده را بازداشت و طی صورت جلسه ای اشاره به چک شخص ثالث کرده و بنده در متن صورت جلسه نوشتم چکی که شخص ثالث داده بابت پرونده من بوده و با اشکال سیستمی ثبت نشده و جلب دوم بی دلیل است و ازاد شدم ...
سررسید چک گذشت و وصول نشد، ایا قاضی میتواند مجدد جلب صادر کند؟ با توجه به اینکه شاکی یکبار رضایت بی قید و شرط داده و قاضی با جلب دوم بنده را وادار به اشاره به چک کرده؟ و اینکه کدام رضایت اعتبار دارد؟
قاضی خلاف قانون عمل کرده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شامی رضایت بی قید و شرط داده باشد امکان جلب برای همان پرونده وجود ندارد.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنین رضایتی بی قید و شرط محسوب نمیگردد و رضایت معلق نام دارد که منوط به پاس شدن چک میباشد ، و به صرف دادن چک رضایت شخص حاصل نمیشود . مستند به تبصره 1 ماده 101 قانون مجازات .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

با توجه به اینکه در متن رضایت بی قید و شرط هیچ گونه اشاره ای به چک نشده است، ممکن است قاضی با جلب دوم بی دلیل عمل خلاف قانونی انجام داده باشد. همچنین، اگر چک تایید سیستمی نشده بود، ممکن است قابلیت وصول آن به شما وجود نداشته باشد. در هر صورت، بهتر است با وکیل خود مشورت کنید و در صورت لزوم، از راهکارهای حقوقی برای حفظ حقوق خود استفاده کنید.

موفق باشید