مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک مشاع

با سلام و احترام،
ارثیه پسرم که از مادرش رسیده است 0/9 دانگ یک آپارتمان است و ملک و مال و اموال دیگری ندارد. همسر سابق ایشان که طلاق گرفته است، به علت معوق شدن پرداخت تعدادی از سکه های مهریه اش اقدام به توقیف ملک از طریق اجرای احکام و اداره ثبت نموده است:
1- وقتی که طلاق توافقی است و تعدادی از سکه ها معوق شده است، میتوان بابت کل سکه ها ملک را توقیف کرد؟
2- آیا سهم ایشان از ارث، جزء مستثنیات دین محسوب میشود یا خیر؟
3- آیا میتوان سهم الارث ایشان را توقیف نمود؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

پرسشگر :

ضمن تشکر، اصل سوال اینست که آیا این سهم الارث جزء مستثنیات دین است یا خیر؟

توقیف سهم الارث برای مهریه مهریه مهریه از ارث مستثنیات دین مستثنیات دین در پرداخت مهریه