مشاوره حقوقی رایگان - به اسم کردن خانه

با سلام همسر من اگه خانه ای برای من بخرد ایا هر موقع پشیمان شود میتواند انرا پس بگیرد؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
وقتی ملکی به نام شما انتقال داده شود شما مالک هستید و دیگر هیچ کس حتی انتقال دهنده نمیتواند شما را مجبور به انتقال آن به هرشخصی حتی خودش نماید
مگر اینکه در ضمن مبایعه نامه و یا سند انتقال شرطی به نفع ایشان گنجانده شود که با آن بتواند حق فسخ معامله را داشته باشد
پس در تنظیم قرارداد دقت نمائید حق فسخی به نام ایشان قید نشده باشد
موفق باشید