مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از همسر نظامی

با سلام
بنده کارمند پیمانی دانشگاه علوم پزشکی هستم و تعهد10ساله دادم،3سال از تعهدم گذشته و حالا همسرم به شهر دیگری منتقل شده آیا با وجود نظامی بودن همسرم میتونم به تبعیت از همسرم انتقالی بگیرم؟
در ضمن قبل از استخدام،5سال سابقه خدمت در همین دانشگاه ولی در شهر دیگری را دارم
ممنون میشم اگه قانونی وجود داره راهنمایی کنید تا از طریق دیوان پیگیر بشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجع مربوطه درخواست خود را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سازمان مربوطه پیگیری شود. همچنین میتوانید از طریق آیین‌نامه مربوطه، پاسخِ پرسش خود را پیدا کنید تا مساله شما مرتفع شود.