مشاوره حقوقی رایگان - کفالت پدر و مادر

با سلام، بنده شاغل در نیروهای مسلح هستم و پدر و مادرم هر دو بالای 60 سال و بدون سوابق تامین اجتماعی، فقط بیمه خدمات روستایی دارند. اکنون بنده میخواهم آنها را تحت کفالت خود دربیاورم تا مانند همسر و فرزند تحت بیمه تکمیلی درمان قرار دهم. لطفا مراحل را راهنمایی فرمایید چکار باید کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به بیمه نیروهای مسلح مراجعه نمایید و مدارک خود را بدهید