مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از طریق سایت درج آگهی

سلام
وقتتون بخیر
کالایی رو از طریق سایت آگهی خریدم ولی موقع تحویل نمی دوستم فیک هست و جنس 300 تومنی رو 4 میلیون خریدم.
و توی آگهی هم چون قید شده بود به دلیل مشکل مالی فروش به گذاشته شده
دادسرا و آگاهی هم شکایت ثبت کردم.
امروز با شماره ناشناس به طرف مقابل زنگ زدم و ادعا داره که جنس سالم بهم فروخته و از اولش هم نگفته اصله!

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام
با ارجاع شکایت به کارشناسی و نظر کارشناس و مبلغ واریزی پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکایت خودتان را ادامه دهید شما باید ثابت کنید که تحصیل مال از طریق نامشروع اتفاق افتاده کلاهبرداری ثابت نمی شود
برای کسب اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید