مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص مالیات نقل و انتقال خودروی صفر

در ابتدای اسفندماه 1401 خودروی رانا پلاس طرح جوانی جمعیت ثبت نام کردیم. تاریخ تحویل آخر مهرماه 1402 است. به دلیل مشکلات مالی و نیاز مالی حواله خودرو را به فردی واگذار کردیم...آیا پس از تحویل خودرو و تعویض پلاک به نام خریدار ،مالیات خودرو (معادل 30 درصد مبلغ فروش خودرو) را باید پرداخت کنیم؟ راهکاری برای اینکه این مالیات سنگین رو ندیم هست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون هزینه مالیات بر عهده فروشنده است
ولی مالیات 30 درصد مبلغ فروش نمیباشد