مشاوره حقوقی رایگان - سفته جهت حسن انجام کار

سلام وقت بخیر من در جایی مشغول ب کار شدم ب مدت 4مشغول به کارم امسال ازم سفته به مبلغ 100میلیون تومان گرفتن حالا میخوام استفا بدم قبول نمیکنن لطفا راهنمایی کنید؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما ابتدا به شرکت اعلام نمایید و بعد از یک ماه میتوانید خارج شوید

و از بابت سفته دادخواست استرداد لاشه سفته به ‌علت ضمانتی بودن مطرح نمایید

طبق مصوبه جدید گرفتن چک و سفته ضمانتی توسط کارفرما ممنوع است

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شرایط استعفا بستگی به متن قرارداد دارد و معمولا در قراردادها نوشته می شود اگر یک ماه قبل به صورت کتبی به کارفرما اطلاع دهید می توانید استعفا دهید.
کارفرما بعد از تسویه حساب باید سفته ها را به شما مسترد کند در غیر این صورت می توانید ابتدا اظهارنامه بدهید و اگر نتیجه نداد دادخواست استرداد اصل سفته ها را مطرح کنید.