مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام کوچک

باسلام اسم فرزندم ابولفضل هست الان 13سال دارد واسم مستعار او سروش هست می خواهم نام ابوالفضل راحذف ونام سروش را جایگرین نمایم باتوجه به بند 20ثبت احوال کار مشکل هست خودم کارشناسی حقوق دارم خواستم از تجربه شما استفاده کنم که اجرایی شود

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دادگاه دادخواست تغییر نام اقامه نمایبد

و شما باید دلیل قانونی به دادگاه ‌ ارائه نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
برای تغییر نام ابتدا باید در سامانه ثبت احوال درخواست خود را مطرح کنید و در صورت عدم پذیرش باید در دادگاه حقوقی دادخواست دهید.
برای تغییر نام باید دلایل معتبر ارائه دهید که یکی از این دلایل می توانید استشهادیه باشد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت احوال اقدام کنید در صورت مخالفت از طریق دادگاه به طرفیت ثبت احوال