مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام مستاجر در قرارداد اجاره

سلام من پارسال اسفندماه مورد اجاره ای رابه زن وشوهری اجاره دادم به شکل رهن کامل
قرداد به نام آقاست
الان بعد از 5 ماه تماس گرفتن ومی خواهند در اجاره نامه نام همسرشان به عنوان مستاجر قید شود ودلیل را بیماری وبستری بودن عنوان میکنن میشه ساز وکار قانونی آن را برام توضیح بدید وبفرمایید مشکلی برا من پیش میاد یا خیر
با توجه به اینکه من قبلا با مستاجر مجرد مشکل داشتم ونمی خواهم منزل دراختیار زن مجرد باشه
راه حلی هست ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید با توافق قرارداد قبلی را اقاله نمایید

و سپس قرارداد جدید با زوجه تنظیم نمایید