مشاوره حقوقی رایگان - عوض کردن اسم دخترم

با سلام ،وقتی دخترم به دنیا اومد پدرش اصفهان بود و نتونست برای شناسنامه بیاد منم نتونستم برم به جد پدرش گفتیم قبل اینکه شناسنامه بگیریم مراسم اسم گذاری رو انجام دادیم و هلنا گذاشتیم اما وقتی شناسنامه رو برام آوردن هلما گذاشته بودن شش ساله درگیرم باهاشون گفتن ما بی سواد بودیم و برادر شوهرت اونجا اینو نوشته حالا رفتم ثبت میگن نمیشه و اگر بری دادگاه هم ما نمیزاریم اسمشو عوض کنی ،،موندم حالا چکار کنم باید مهد ثبت نام کنم دخترمو و نمی‌خوام اصلا بدونه اسم شناسنامه ای شو

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در دادگاه امکان نتیجه گیری وجود دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت احوال اقدام کنید در صورت مخالفت از طریق دادگاه به طرفیت ثبت احوال با ادله اثباتی و لایحه قوی.در صورت حکم دادگاه، ثبت احوال نمی تواند مخالفت کند.