مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق با وکالت نامه

با سلام.. من از همسرم وکالت نامه بلاعزل طلاق دارم و میخاستم برای طلاق اقدام کنم اما در وکالت نامه، اسقاط حق تجدید نظر و فرجام خواهی ذکر نشده. اما در قسمت حدود اختیارات، ذکر شده که وکیل دارای کلیه اختیارات می باشد. قبول بذل هم نوشته شده. میخاستم بدونم اگر من درخواست بدم به همسرم هم رای ابلاغ میشه و اون میتونه به رای طلاق اعتراض کنه و کاری کنه که من نتونم طلاق بگیرم؟؟؟ با تشکر..

پاسخ ها :

یک وکیل

بله میتواند اعتراض کند

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

قابل اعتراض هست ولی در اصل وکالت که اعطای حق طلاق بوده خدشه ای وارد نمیشود