مشاوره حقوقی رایگان - حضور نداشتن موجر برای تمدید یا فسخ قولنامه

با سلام و خسته نباشید؛ما در سال 1401 خانه ای اجاره کردیم و آخر تیرماه امسال مهلت قولنامه مون به اتمام میرسه،حدود سه ماه قبل خونه توسط موجر فروخته شد ولی اصلا به ما اطلاع ندادند و پشت قولنامه پشت نویسی نشده بعلاوه خریدار حتی ملک رو ندید و ما از فروش بی‌خبر بودیم تا اینکه ماه پیش مالک قبلی باهامون تماس گرفت و گفت خونه رو فروختم شما با موجر جدید صحبت کنید. و بهمون دو تا شماره تماس داد اما خریدار یعنی مالک فعلی از ایران رفته و ما نمی تونیم باهاش تماس برقرار کنیم،الان تکلیف ما چیه؟اگه تا اومدن مالک صبر کنیم بعد از اون ازمون خسارت نمیگیرن؟ اگه هم بخوایم تخلیه کنیم پول ودیعه ی ما که 150 میلیون بوده رو کی بهمون پس میده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مالک جدید صحبت کنید اگر پول پیش شما را پرداخت کرد تخلیه کنید اگر پرداخت نکرد تخلیه نکنید.
شما به دفتر خدمات قضایی مراجعه و به موجر اظهارنامه ارسال کنید و اعلام کنید پول پیش را پرداخت کند اگر پول پیش شما پرداخت نشد می توانید تخلیه نکنید.