مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز

سلام و عرض ادب .
بنده مالک یک واحد از اپارتمانی 6 واحدی در یکی از بهترین خیابانهای رشت هستم . اپارتمان ما واقع شده در بر اول خیابان گلسار ، بطوری که از این 6 واحد ، 3 واحد به سمت غرب و رو به خیابان و 3 واحد به سمت شرق و رو به کوچه ای که در پشت ساختمان قرار دارد می باشد . واحد بنده یکی از 3 واحد رو به خیابان است .
سوال من اینه : سمت چپ و اپارتمان چسبیده به اپارتمان و دیوار به دیوار 3 واحد رو به خیابان، یه مغازه هستش . 5،6 ماهی میشه که این مغازه رو کوبیدن و شروع کردن به ساخت یه مغازه جدید و 2 طبقه . کار ساختشون هنوز تمام نشده . دیروز کار ساختن نمای مغازشون تموم شد و من متوجه شدم که حدودا از کف زمین 20 سانت و هرچه به سمت سقف میره بیشتر ، طوری که نزدیک سقف حدود نیم متر از ساختمان ما جلوتر اومده . حالا من باید چه کار کنم ؟ احتمالا با اینکار نیم متر به متراژ مغازش اضافه شده . و با توجه به اینکه قیمت مغازش 2میلیارد به بالا هستش ، ایا من میتونم به عنوان کور کردن ساختمان و واحد خودم از ایشون طلب پول کنم ؟ و اگر بخوام قانونی اقدام کنم باید چکار و به کجا مراجعه کنم ؟
شرمنده که طولانی شد . سعی کردم کامل توضیح بدم .

پاسخ ها :

كاظم  رزمجويي

كاظم رزمجويي :

استان :

شما باید به شهرداری محل مراجعه کنید که آیا اضافه ساخت براساس مجوز آنها ساخته شده

كاظم  رزمجويي

كاظم رزمجويي :

استان :

شما باید به شهرداری محل مراجعه کنید که آیا اضافه ساخت براساس مجوز آنها ساخته شده