مشاوره حقوقی رایگان - تصادف بچه با دوچرخه

سلام دیروز داخل پارک قدس رشت ساعت 8 خورده ای بود خواهر کوچیکه منو دوچرخه زیر گرفت و خوده دوچرخه سوار مقصر بود چون از تو خاکی اومدو خیلی سرعت داشت کلا از رو خواهرم با سرعت رد شد بعد وایستاد ولی بیمارستان نیومد درحالی که باید از یه طرف دیگه دوچرخه سواری میکرد و خواهرم خیلی ضربه دید کلا دماغش خون اومد صورتش کلی کبود شد و اصلا بیهوش بود اون لحظه اورژانس اومد و بردیم بیمارستان الان خونه اس ولی همه جای خواهرم کبودو زخمه خواهرم 8 سالشه و دوچرخه سواره فکر میکنم پایین 18 سال داشت و ماسک‌و کلاه هم گذاشته بود منتها دوچرخه سواره نیومد و الان میخوایم اون روگیر بیاریم چطور باید گیرش بیاریم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا شکایت نمایید و درخواست بررسی دوربین مداربسته را نمایید