مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل طلای امانت

شش ماه پیش مبلغی به حساب طلا فروش ریختم و طلا را امانت در گاوصندوق وی قراردادم . رسید و فاکتور طلا را هم دریافت کردم الان که مراجعه کردم جهت تحویل گرفتن طلا ،طلا فروش ادعا میکنه که ورشکست شدم و طلایت را ندارم بدم الان من چه کاری باید انجام بدم طبق رسید و فاکتور باید در دادگاه حقوقی شکایت کنم یا کیفری ؟! زمان دادرسی چقدر هست؟!
عنوان شکایتم خیانت در امانت میشه؟؟ یا عنوان چیز دیگری دارد؟!

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خیانت در امانت از جمله جرائمی است که ارکان متفاوتی دارد بر همین اساس اگر ارکان ارتکاب جرم خیانت در امانت اتفاق نیافتاده باشد نمی‌توان بزه را ثابت دانست چرا که چیزی که در خیانت در امانت اهمیت دارد قبل از هر چیز دیگری اهمیت عناصر جرم است ،باید جمیع این عناصر را در نظر بگیریم اگر وجود داشت جرم مذکور اتفاق افتاده است اگر نه نمی‌توان آن را جرم دانست می‌توان آن را تحصیل مال از طریق نامشروع یا طبق شرایطی سرقت دانست ولی خیانت در امانت خیر ، البته نباید این را نادیده گرفت که اگر پرونده در شعبه قضایی در جریان است باید مطالعه پرونده صورت گیرد و اگر هنوز اقدامی در این رابطه صورت نگرفته است باید اسناد و مدارک بررسی دقیق و سنجیده ای شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
ورشکستگی شرایط خاصی دارد که باید طبق قانون انجام شود

شما باید ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید

و بعد شکوائیه خیانت در امانت و را اقامه نمایید

و دادخواست استرداد مال مورد امانت را مطرح نمایید و