مشاوره حقوقی رایگان - سهم از ارث

سلام پدربزرگ من پیش از پدرم فوت کرده.ولی مادربزرگم بعدازفوت پدرم از دنیارفته الان از ارثی که رسیده به پدرم آیا مادربزرگم ارث میبرد وچقدر ممنون میشوم پاسخ سوالم را بدانم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مادر بزرگ که فوت کرده اما به وراث مادربزرگ میرسد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله از ارثی که از پدرشان میبرند وراث مادر بزرگ شما ارث خواهند برد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
از ‌ماترک پدر ، مادربزرگ ارث خواهد برد
و در صورت فوت مادربزرگ ، سهم الارث مادربزرگ به ورثه ایشان خواهد رسید