مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره برای رفع ظلم بزرگی که در حق من روا می گردد

در حق اینجانب الف.ش ظلم بزرگی بنام شکنجه و اذیت و آزار با ارسال امواج به جمجمه ام و هک شدن امواج مغزی ام روا گردیده است شکایت نموده تاکنون به من هیچ پاسخ مشخصی داده نشده است و آزارها و اذیت ها و دق ناموسی ها همچنان ادامه دارد مدارکی تهیه کرده ولی به علت وسعت مطالب درباره هر دو موضوع و بزرگی ظلم به تنهایی نمی توانم به حق قانونی خود که مجازات ظلم کنندگان و گرفتن خسارات وارده می باشد از جمله خسارت سرقت مطالب علمی از نوشته ها و افکارم و خسارت بدنی و خسارت آبرویی و خسارت ناموسی و.... گردم راهنمایی می فرمایید تشکر می کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید