مشاوره حقوقی رایگان - دعوای کیفری

با عرض سلام خدمت اساتید کیفری. بنده و دوستم از بابت اجاره ی سندی برای گذاشتن در یکی از شعبه ی دادگاه با شخصی اشنا شدیم و مشارالیه مدعی شد که سند را در شعبه ی مربوطه بگذارد و مبلغ 9 میلیون از بابت اجاره ی سند به حساب نامبرده واریز کردیم رسید کارت به کارت موجود هست و الان گوشی شخص خاموش و جواب نمی دهد لطفا بفرمایید دعوی کیفری می توانم بکنم ایا نیاز به شهود هست چه نوع دعوی کیفری امکان طرح هست

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

تجصیل مال نامشروع عنوان شکایت کیفری شما ست. استرداد وجوه پرداختی هم میتواند موضوع خواسته دعوی حقوقی شما باشه.