مشاوره حقوقی رایگان - وکالت به وکیل

با سلام هفته گذشته بنده به همراه یکی از دوستان به دفاتر وکالت در فولادشهر مراجعه برای اقدام بر روی چند فقره چک و بعد از گفتگو قرار شد کلا وکالت جهت پیگیری به وکیل مورد نظر بدهیم بعد از مبلغی که بیعانه دادیم اعلام کردن فردا جهت وکالت نامه مراجعه کنید و ایشان با توجه به اینکه دوتا از چک ها هنوز برگشت نشده بود خود تصمیم به برگشت پیگیری و توقیف خودرو مالک را در سه روز بعد بگیرند دوستم دوسه بار مراجعه نمود که گفتن پیگیر هستیم امروز که خودم برگشتم ایشان از دادن وکالت نامه خودداری نموده و اعلام میکند برای 45 میلیون چک مبلغ 7،میلیون واریز کنید تا وکالت نامه بدهیم در حال حاضر چه کاری باید انجام دهیم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
چنانچه به توافق نمیرسید پولی که پرداخت کرده اید باید به شما مسترد شود .