مشاوره حقوقی رایگان - اثبات 3 دانگ از ملک مشاعی که در جوار ملک موروثی قرار گرفته است

با سلام و وقت بخیر

مورد اختلاف در خصوص یک باب منزل قدیمی می باشد که تا سال 1362 بصورت مستقل و بوسیله دیواری گلی و بلند از یکدیگر جدا بوده و دارای دو درب حیاط بوده اند در سال 1362 یک باب از دو منزل مذکور بوسیله مادر اینجانب از صاحبان ملک فوق خریداری گردید و به جهت دلباز شدن حیاط پدری که مادر بزرگ در ان سکونت داشت دیوار جداکننده میان دو قواره برداشته شد
تا سال 1385 که مادربزر گ به رحمت خدا رفت (بر هر دو قواره 3.5 متر ودر مجموع 7متر می باشد یعنی بر هر قواره 3.5 متر می باشد و ملک موروثی دارای یک اتاق )
با توجه به عدم مرغوبیت ملک موروثی وعدم مشتری پسندی ملک دایی اینجانب از فرصت استفاده کرده و برای دو دانگ موروثی سند مشاع گرفته است/با توجه به دریافت دستور عدم افراز /چندین بار به شریک دو دانگی ملک(پیشنهاد خریداری داده شداما دایی بنده موافقت نکرد و موضوع مسکوت باقی ماند اینک پس از 15 سال پسر ایشان مجددا در خواست افراز ملک و در نهایت فروش ملک را داده است در نتیجه می خواستم بدانم
با توجه به قولنامه خانه خریداری شده و
گواهی شهود ایا می توانیم اثبات نماییم که ملک مورد مناقشه ملکی مستقل از ملک خریداری شده با قولنامه موجود است و بدین ترتیب
قیمت گذاری بر روی ملک پدری که با بر 3.5 می باشد صورت بگیرد تا قیمت
گذاری غیر واقعی با توجه به بخش 3 دانگی مادرم که ارزش ملک را بالا برده است صورت نگیرد و در حق مادر اینجانب بی عدالتی صورت نگیرد
لطفا راهنمایی بفرمایید/ با سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.
.