مشاوره حقوقی رایگان - حقوق شهروندی و پیگیر قرارداد رسمی

سلام بنده بابت داشتن معافیت پزشکی موفق به گرفتن گواهینامه پایه دوم نشدم 26 سالمه و چهار پنج سال هست که از پایه سوم رو دارم .
و دوم اینکه پارسال برج یک خودرو ثبت نام کردم طبق قرارداد رسمی تحویل 180 روز کاری بود که الان بعد از هفت ماه تاخیر هنوز ماشینو تحویل ندادن و به جز قیمت قطعی و قید شده در قرار داد کلی پول اضافه از من گرفتن و هیچگونه سود مشارکت و هزینه 8 ماه تاخیر در تحویل را کسر نمی‌کنند و هنوزم ماشین رو تحویل نگرفتم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد