مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به سهم الارث

سلام. بنده 6برادریم ودو خواهر هستیم، وبعد از فوت پدر زمین‌های کشاورزی مسکونی درحضور شورای محل سکونت خود تقسیم ننمودیم بنده فرزنددوم هستم اول سهم بزرگتر از من را دادیم و بعدمن به اختیار بقیه وارث گذاشتم هرکجارا دوست دارن بردارن که راضی باشن وانهاهم همگی باهم زمین مسکونی را که در شهر داشیتم ومسکونی روستارا ومقداری پول سهم خود نمودن وزمینهای روستا تارابه من دادن چون درروستا زندگی میکردم والانم در روستا هستم کشارزی دیم کار را بمن وتقسیم نامه را نوشتند وهمه به جز یکی از برادران که درزندان بودتماس تلفنی موردقبول ایشان هم شد بعد دوسال ازدشدن به سهم الارث خود اقدام نمود سهم خودرا بابقیه به فروش رساندن ومابقی سهم خودرا بع 18 ده سال به فروش رساندن وبعد 2سال شکایت نمودن که ما حق خودرا نبردیم وحق ما نز برادرمان مانده وچون یکی از برادران امضاننموده توسط ایشان تقسیم نامه را باطل کردن واقدام به شکایت نمودن چون ایشان امضادرتقسیم نامه ندارن وقاضی پرونده هم تایید کردن ایا انها می توانند بعد 20 سال همچین کاری را انجام بدن وبرا انحصارورثه هم اقدام کردن وهرکدام جدا گانه سند گرفته اند
والان از سهم بنده هم میخوان ایا حق دارن ایا راهنمای میشه کرد ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است