مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار چک برگشتی

مناز برادرشوهرم چک 65 میلیونی دارم.ک پرنکرد وبرگشت خورده..ازنظر تمکن مالی هم خوبه..صدمیلیون تو حسابش هستش ک مسدود کردم و باهمین پول ماشین هم ثبت نام کرده یه پراید هم داره ک ب اسم دخترهفت ساله اش زده..سه دانگ تریلی کشتده داف داره ک برج پنج تحویل میدن..سهم بورس هم داره..حقوق ثابت هم داره..ولی این اقا اعسار داده ک مت چیزی ندارم میخوام قسطی کنم..

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در جلسه دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
اگر مال داشته باشد می توانید توقیف کنید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر پول توقیف شده است، به اعسار نمی رسد، درخواست برداشت از حساب و واریز ان بهحسا خودر بدهید.