مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام زینب به ستین

سلام دخترم هنوز یک سالش نشده و اسمش زینب هست توی شناسنامه و می‌خوایم تغییر اسمش رو بدیم به ستین امکان تغییر داره

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
معمولا نمیپذیرن
یک وقت هست قرار هست مریم به سارا تبدیل بشه به دلیل شهرت دارنده به سارا امکان پذیر است
ولی در فرض گفته شده دادگاه چنین برداشتی احتمالا ندارد
البته قانونی برای منع نیست و امکان نتیجه هم وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا توسط اداره ثبت احوال مخالفت می‌شود....

ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید...