مشاوره حقوقی رایگان - جاری شدن مستمری بازنشستگی تامین اجتماعی

با سلام بر مشاوران محترم و متشخص. سوالی داشتم مبنی بر اینکه بنده اگر 10 سال یا 20 سال حق بیمه رو پرداخت کنم و دیگه پرداخت نکنم تا سن بازنشستگی برسه مثلا 55 یا 60. میخاستم بدونم آیا باید جریمه بدم و مبلغش حدودا چقدره . آیا بدون پرداخت جریمه با توجه به اینکه 10 سال پرداخت کردم و دیگه سن بازنشستگی من فرارسیده مستمری من برقرار میشه ؟

پاسخ ها :

مستمری بازنشستگی قبل از 30 سال مستمری بازنشستگی بیمه تامین اجتماعی بازنشستگی بیمه