مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک قولنامه ای

با سلام و احترام
ما یک زمین دور دیوار داریم که سال 71 طبق یک قولنامه دست نویس آقای ط. از آقای ز. خریداری کرده و ما سال 91 از آقای طا. طبق یک مبایعه نامه با کد رهگیری خریداری کردیم ط. دیوار کشی زمین رو انجام داده و یکسری اقداماتی برای سند انجام داده که فقط در حد فرم باقی مونده و در هیچ اداره ای از شهرداری و ثبت و اوقاف هیچ ردی از اقداماتش نیست حالا ط. فوت کرده و ما میخاییم ملک رو بفروشیم و اداره ثبت میگه که قولنامه های شما به صاحب پلاک ثبتی که 50 سال پیش صاحب املاک بوده و تفکیک کرده نیست و از اون طرف یکی از بنگاه های منطقه هم میگه ما زمین رو به قیمت نصف مبلغ با همین شرایط می خریم و خودمون کارهاش رو انجام میدیم
الان نمیدونیم چکاری باید انجام بدیم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی مدارک و مستندات و گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و