مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی سند و قولنامه

سلام خسته نباشین
من یه موتور خریدم به صورت قولنامه ای که چند دست همین طور گشته تا به من رسیده حالا من همه مدارک رو گم کردم و فقط کارت موتور از این موتور را دارم الان میخوام سند و برگه سبز به نام بگیرم چه کاری باید انجام بدم البته صاحب اصلی مدارک رو نمیشناسم لطفااا راهنمایی کنین ممنون

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام چون سند موتور به نام کسی دیگری است و صاحب سند شخص دیگری است باید همه اسناد عادی را داشته باشید یا به شخص صاحب سند مراجعه و تقاضای تنظیم سند به نام خود کنید یا دادخواست الزام به تنظیم سند به نام خود بدهید