مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت زمین موات و گرفتن سند آن

زمین زراعی از سال 1331دراختیار پدر بزرگ بنده بوده ودرآن کشت و کار میکرده والان به بنده ارث رسیده که جهت دریافت سند زمین اقدام کردم میگویند موات شده چون به مدت 30 سال ( ازوقتی به بنده ارث رسیده ) کشت وکاری نکرده بودم بخاطر همین موات اعلام کرده اند ضمنا 2 ساعت اب . از قنات موجود در منطقه سهم دارم و اخیرا زمین مذکور جزو حوزه شهری شده حال میخواستم بپرسم
ایا راهی برای مالکیت ان زمین وجود دارد؟ و چطوری ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوی کنید
نتیجه قابل پیش بینی نیست

زهرا شریفی دارانی

سرکار خانم زهرا شریفی دارانی :

سلام باید به رای کمیسیون اعلام موات اعتراض کرد اگر زمین تا سال 1347 زراعت می‌شده می توان حکم مستثنیات و ابطال مالکیت ملی گرفت البته کارشناس باید نظر دهد