مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین کشاورزی تفکیکی

سال 99 زمینی به متراژ 1300 متر از شخصی خریدیم برای ساخت ویلا. بی اطلاع از اینکه اجازه دیوار کشی و ساخت و ساز در این موارد داده نمی شود. کلاه برداری بنگاه املاک و وعده اون هم بی تاثیر نبود. سوالم این هست میشود از فروشنده شکایت کرد که چرا زمین کشاورزی را تفکیک کرده و فروخته؟ البته در قولنامه هم زرنگی کردند و نوشتند زمین کشاورزی است.
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید.
اگر قیمت ملک مسکونی را از شما گرفته باشند می توانید طرح دعوی کنید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
با توجه به قید زمین کشاورزی در مبایعه نامه کار شما در فسخ عقد منعقده مشکل است ولی اگر بتوانید ثابت کنید عقد براساس وصف خاصی مثل قابلیت باغ شدن و غیره را داشته ؛ می توانید معامله را فسخ کنید