مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت خودرو

با سلام.
ممنون میشم ی راهنماییه کلی بهم بدین.
پدر زنم ماشینی رو قولنامه ای خریده بود.و مجدد من همونو از پدرزنم قولنامه ای خریدم.
مالک اصلی نیومد سند بزنه به نام پدرزنم. رفتیم شکایت کردیم و دادگاه قرار شد به جای مالک بیاد بزنه به نامش.
توی همین مراحل من ماشین رو به دوستم دادم امانت بدون هیچ مدرک و دست نوشته ای. هرچی زنگ زدم ک ماشینو بگیرم ج نداد. و چون قولنامه ای خریده بودم نمیشد شکایت کنم.
چند روز پیش ی نفر بهم گفت ک دوستم پلاک ماشین رو جعل عوض کرده و بیمه کرده..
من دسترسی به پدر خانمم ندارم تا چند ماه آینده.
آیا با قولنامه میتونم شکایت خیانت در امانت و جعل اسناد بکنم یا حتما باید سند به نامم باشه.
ممنوم میشم ی راهنماییه کلی بکنید.
مهم اینه ‌ بتونم با قولنامه شکایت کنم. اگه نیاز ب حضور پدر زنم در دادگاه باشه میاد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است