مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به پخش عکس و شماره

سلام خسته نباشید من تقریبا یه سال پیش با ی پسر آشنا شدم رل زدیم ولی متاسفانه قصدش بازی بوده و اینکه بعد جدایی مون هنوزم که یه سال گذشته تهدید میکنه به اینکه عکساتو پخش میکنم شمارم رو تو یه گروه گذاشت گفت که عکساتو میپخشم چقدر مجازات داره و اگه بخوام شکایت کنم که پلیس فتا یه هشداری بهش بدن که عکسارو بپاکه کلا و اینکه نمیخوام خونوادم رو درگیر کنم میشه بگین چطوری میشه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض نمایم تهدید کردن یک جرم و مجازات دارد

و اقدام به پخش جرمی دیگر و مجازات دیگری دارد

لذا شما می توانید در این خصوص با بنده تماس بگیرید خانواده شما در صورتی که شکایت نمایید متوجه نمی شوند و میتوانید تحت شرایطی بدون اقدام مجازات اخذ تعهد نامیید