مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام
من به مبلغ 200میلیون چک نزد یه نفر دارم در 6فقره به دلیل بالا بودن مبلغ هر کدوم رو در 2دفعه براش زدم به حساب ولی به علت اطمینان چک ها پیش ایشون مونده و من تمام مبلغ 200میلیون رو زدم به حسابش متاسفانه ایشون روی 200میلیون چک اقدام کرده چگونه میتونم تو دادگاه از خودم دفاع کنم پرینت تمام واریزها رو هم دارم.

پاسخ ها :

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

سلام
فيش واريز وجه چك ها ديل پرداخت شما محسوب خواهد شد ولي با توجه به مبلغ و اهميت موضوع احتما قبل از مراجعه به محكمه به وكلاي محترم دادگستري مراجعه فرماييد

محمد سعيد  ثمري

محمد سعيد ثمري :

استان :

مديون چنانچه پرداخت دين خود را در محكمه اثبات نمايد (با هر دليلي از جمله مبالغ واريز به حساب) بري الذمه ميشود.

نصراله  نامدارپور

جناب آقای نصراله نامدارپور:

سلام شما دادخواست تقابل بديد كه اين مبلغ ها رو داديد البته در صورتي كه جلسه اول باشه درغير اين صورت دادخواست جداگانه بدين ومطالبه انچه پرداخت كرديد رو بكنيد