مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال غیر مشاع

با سلام... برای شکایت انتقال مال غیر مشاع در چند واحد آپارتمان مشاع که شریک دوتا را بدون اجازه و تفکیک نامه که فقط چهار دونگ سهم داشته ولی شش دانگ واگذار کرده..شکایت کیفری بهتر است یا حقوقی...میگن چون مال مشاع است و شریک در جز جز ملک سهم دارد..دادستان کیفری نمیپذیره..لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر کسی مازاد بر سهم خودش بفروشد مرتکب جرم شده است باید وکیل بگیرید