مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات

ما تو ساختمونی زندگی میکنیم که 7 واحد داره طبقه ی اول 120 متر و واحدهای بالا 60 متری هستن، واحد یک دو تا پارکینگ دارن و یه اتاق 30 متری در پارکینگ اونجا زندگی میکنن، بقیه واحد ها پارکینگ نداریم ولی انباری هامون در پارکینگ هست این فرد از برق مشاعات استفاده میکنه برای اتاق 30 متری خودش و واحد 120 متری خودش رو اجاره داده.بقیه واحد ها پارکینگ ندارن. ولی همه واحدها در پارکینگ انباری داریم
این خانم نمیزاره از حق مشاعات ساختمون که در پارکینگ هست استفاده کنیم
مثلا نمیزاره پمپ آب بزاریم، با وجود کمبود آب خیلی مشکل آب داریم. میگه پارکینگ مال منه. یا میگه صداش منو اذیت میکنه
ساختمون دو تا در داره که یکی در یک خیابون و درب پارکینگ در خیابان دیگر هست، درب پارکینگ میگه مال منه و کلیدش رو به ما نمیده
هر چی میگم درب جزه مشاعاته
ما انباری داریم اونجا، یا واسه اسباب کشی درب رو باز نمیکنه
تازگی هم برق مشاعات رو قطع کرده میگه مال منه
الان راه پله ها برق ندارن، ما با چراغ قوه باید از پله ها رفت و آمد کنیم
ساختمون کلا 8 تا کنتور داره من استعلام گرفتم یکیش عمومی هست. ولی ادعا دارن کنتور مال منه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پارکینگ جز مشاعات است و در مالکیت ‌تمام واحد ها میباشد حتی اگر واحدی پارکینگ نداشته باشد
و شما باید دادخواست رفع تصرف عدوانی اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که کلیه مدارک ‌، مستندات و اسناد مربوطه مورد مطالعه و تحت بررسی قرار گیرد تا از این راه بتوان ، اظهار نظر دقیق حقوقی ارائه شود .