مشاوره حقوقی رایگان - توقیف عیدی و پاداش و اضافه کار بابت مهریه

باسلام خدمت اساتید عزیز
بنده با پذیرش دعوی اعسار محکوم به پرداخت 8 عدد سکه به عنوان پیش قسط مهریه و پس از آن پرداخت اقساط به نحو ماده 96 اجرای احکام مدنی به صورت ماهانه شده ام و پس از گرفتن اجراییه از سمت همسرم 8 عدد سکه را پرداخت کردم و در حال حاضر به میزان 1/4 از حکم حقوقی بنده به صورت ماهانه به اجرای احکام واریز می گردد. حال سوال بنده این است که در صورت درخواست همسر بنده رویه اجرای احکام ها در خصوص توقیف عیدی و پاداش و اضافه کاری و... که شامل ماده 96 نمیشود چگونه است. آیا به صورت کامل قابل توقیف است یا همان 1/4 کم میشود و یا به کل قابل توقیف نیست؟ ممنون از پاسخگویی شما عزیزان.

پاسخ ها :

توقیف عیدی و پاداش برای مهریه مهریه