مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودرو

سلام علیکم
حدوده 10 سال است که سمندی را با کلیه مدارک قانونی خریداری کرده و تا به حال هم نیازی به حضور یا وکالتی چیزی از مالک نبوده که البته دسترسی بهش مشکله و زمان زیادی رو میبره... خلاصه با وجود متصرف بودن خودرو با قدمتی مازاده بر 10 سال و با کلیه مدارک خودرو ایا میتوان بدون حضور یا وکالت مالک تعویض پلاک کنم یا درخواست صدور کارت سوخت مفقودی ماشینمو که البته کارت سوخت دست خودم گمشده رو بدم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به تعویض پلاک بدهید.