مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه و هزینه درمان مجدد از پزشک زیبایی

بنده در سال 96 عمل زیبایی بینی نزد دکتر متخصص گوش و حلق و بینی انجام دادم که متاسفانه مجبور شدم عمل ترمیمی پیش خود ایشان انجام بدهم و بازهم مشکل بر طرف نشد ا از ایشان به پزشک قانونی شکایت کردم ود رسال 98ایشان به8میلیون دیه محکوم شدند بابت ظاهر بینی در اثر آن دو عمل دچار عارضه چسبندگی داخل بینی و سوراخ شدن تیغه بینی با تشخیص یک دکتر دیگر که خود ایشان دکتر معتمد پزشکی قانونی کشور هستند برای درمان از غضروف گوش و دنده عمل ترمیمی انجام دادند و هزینه من94 میلیون شد ایا این مبلغ و ضمنا دیه غضروف گوش و دنده را میتوان بگیرم ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر کارشناس پزشکی قانونی تایید کند که این عمل دلیلش عملهای قبلی بوده بلی