مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی با پیامک

پدر من سالها با زن شوهر دار رابطه داشته حدود بیست سال که عروس عمه اش بوده بعد از اینکه همسر خانم فهمید و طلاق گرفت صیغه پدرم شد حالا با ترک نفقه مادرم و کتک و ترک منزل به مدت پنج سال تصمیم به طلاق مادرم گرفته من دوران نوجوانی به چشم خودم در منزل خودمان شاهد رابطه ی جنسی هردو بودم یا در مکانهای دیگه باهم دیده بودم این خانم یک روز با من تماس گرفته فحش داد من هم پیامکی فحش دادم من مبتلا به ام اس هستم حتی همسر اون خانم به خاطر خیانت چند ضربه چاقو زد که آبروشو برده الان خانم از من شکایت کرده و حکم جلب منو گرفته من چطور از خودم دفاع کنم دیشب پدرم تو کوچه محل زندگیم امده و جلو همسایه ها به فحش ولد زنا داده و گفته این خرابه که١١٠ صورت جلسه کرد پدرم ترم آخر دانشگام نذاشت ادامه بدم و زندانیم کرد چون معتاد بود با سیخ داد بارها بدنمو سوزوند بارها بخاطر نفرتی که از اون زن داشتم در حد مرگ کتک خوردم چطور قانون از این دو خیانتکار دفاع میکنه وقتی برادر و همسر سابقش هم میدونن زن پاکدامنی نیست واقعا شلاق شامل من میشه

پاسخ ها :

یک وکیل

برای ادعاهای خودتون باید دلیل داشته و شکایت کنید. برای شکایت فحاشی بهتره وکیل بگیرید