مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول از یونیک فاینانس

سلام من در 1400/6/30 به واسطه یکی از دوستان که در این شرکت سهام داشت مبلغ 13میلیون (9.5میلیون از طریق عابر بانک و 3.5میلیون از طریق دستگاه پز کافی شاپ) به حساب شخصی برای خرید سهام در شرکت یونیک فاینانس ریختم اما بعد از چند وقت با تهدید شکایت 5 میلیون را از کسی که منو برده بود و لیدر بود گرفتم الان برا 8 میلیون دیگر چکار باید انجام دهم از شرکت شکایت کنم از کسی که به حسابش پول ریختم یا از کسی که من را برده و به من معرفی کرده است اصلا امکانی وجود دارد پولم را بگیرم

پاسخ ها :

پس گرفتن پول از یونیک فاینانس شرکت هرمی یونیک فاینانس شرکت هرمی