مشاوره حقوقی رایگان - خرید قسطی خودرو و تعویض پلاک

سلام و خسته نباشید.
من یه پراید از نمایشگاه ماشین خریدم قسطی. 20تومن دادم 12تومنش مونده و باید تو 12قسط بدم.
حالا میگه که واسه تعویض پلاک و سند باید صبر کنم تا اقساط ماشین تموم بشه ایا این حرفش درسته؟ آیا نمیتونم تعویض پلاک کنم؟ میگن همه جا همینه قانون.
یعنی من باید یه سال با پلاک شخص دیگه ای رانندگی کنم؟ ضمنا پس فروشنده چی میشه مگه پلاکش رو نمیخواد؟
ممنون میشم در اسرع وقت جواب بدید خیلی ممنون.
و اگر یه راهنمایی هم بکنید ممنون میشم که واسه محکم کاری من کلا باید چیکار کنم و چجوری جلو برم تا به مشکلی نخورم بابت اقساط و سند و...

پاسخ ها :

احمد  روحاني

احمد روحاني :

تعویض پلاک باید حتما صورت بگیرد به دادگاه مراجعه کنید