مشاوره حقوقی رایگان - سرباز فراری

سلام بنده از سال 96فرار از خدمت کردام تا الان که سال 1402هستش چکاری انجام بدام زندان نرم ولی باز گردام سرخدمت ام پدرم کارت بهزیستی داره خواهرم با دوتا بچه طلاق گرفته اونیکی خواهرم کارت بهزیستی معلولیت داره وضع، مالی خوبی هم نداریم اینارو بردام قبول نکردن اگه راهی هست ممنون میشم بگید تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام دو راهکار دارید اینکه مقاله کامل ما در ارتباط با سیر تا پیاز کفالت را که در همین سایت است مطالعه کنید یا اینکه مشاوره تلفنی هماهنگ کنید